Welkom op Magazijn-opruiming.nl

Magazijn-opruiming.nl is een website van Woon- & Modeconcern Berden. Berden is marktleider op het gebied van designmeubelen in de regio Limburg en ver daarbuiten.

Stijl van leven
is hierbij het motto en dat draagt Berden graag uit in al haar verkoopkanalen. Als liefhebbers van wonen en alles op het gebied van design hecht Berden veel waarde aan haar uitgebreide collectie designmeubelen.

Designmeubelen opruiming

Wij hebben de meest prachtige design meubelen in vele uitvoeringen op voorraad. Onze inkopers selecteren de beste merken, modellen en bestsellers voor de samenstelling van onze collectie. Onze voorraad en onze collectie wisselt snel en continue. Om deze reden hebben wij meerdere top designmerken en -producten voortdurend in de opruiming. Al onze opruimingsartikelen zijn nieuwe originele producten en merken en worden binnen enkele werkdagen bezorgd met onze eigen bezorgservice of een van onze expediteurs. 

Wilt u ook profiteren van onze magazijn opruiming? Bekijk snel ons aanbod en reserveer het meubel van uw keuze direct online.

Heeft u vragen?

Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Onze specialisten staan u graag te woord!